fbpx
Політика

Депутат ПР звинуватив Луценка в п’яному дебоші

 Депутат Партії регіонів Ярослав Сухий вважає, що правоохоронці мають дати законну оцінку діям Юрія Луценка, який, за його словами, «в п’яному дебоші» провокував співробітників правоохоронних органів.

«Ми просто вчора на відео побачили справжнє обличчя Луценка – хам і алкоголік», – сказав політик.

За його словами, за такі дії і слова, які дозволяв собі екс -міністр, він повинен нести кримінальну відповідальність. На думку Сухого, Луценко заслуговує на покарання.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

«Він погрожував, він ображав, він кидався. По-друге, він був у стані алкогольного сп’яніння», – додав депутат.

Водночас, як зазначив Ярослав Сухий, дружина Юрія Луценка, Ірина, вела себе гідно. За його словами, вона дійсно адекватний і нормальний політик.

«І те, що вона, як ми бачили на відео, просила його «Ходімо, ходімо», – вона чинила як нормальна жінка з чоловіком напідпитку, якого тягнула додому», – сказав Сухий.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Крім того, він допускає і те, що погіршення здоров’я Юрія Луценка може бути пов’язане з його небажанням спілкуватися зі слідчими. За його словами, Луценко попросту хоче уникнути покарання, бо розуміє, що за його дії передбачена кримінальна відповідальність.

Наостанок Ярослав Сухий додав, що лікарі також підтвердили, що в крові Луценка містився алкоголь.

Читайте також: