fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. У Житомирі невідомі пошкодили двері в квартиру активіста Евромайдана

 У Житомирі невідомі пошкодили двері в квартиру активіста Євромайдана, якого вже двічі побили.

 Сьогодні вночі в Житомирі невідомі пошкодили двері в квартиру головного редактора газети «20 хвилин», активіста Євромайдана Влада Пучича, якого раніше вже двічі побили. Про це кореспонденту УНІАН телефоном повідомив сам Пучич.

За його словами, сьогодні вночі невідомі вибивали двері в його приміщення і залишили там сліди, після чого Пучич викликав міліцію.

У секторі зв’язків з громадськістю Управління МВС України в Житомирській області УНІАН повідомили, що сьогодні вночі в чергову частину міськвідділу міліції звернувся житель обласного центру, громадський активіст і повідомив, що невідомі стукають у двері його квартири.

В даний час правоохоронці з’ясовують усі обставини події. За вказаною заявником адресою виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що близько другої години ночі невідомі особи з хуліганських спонукань пошкодили вхідні двері в квартиру заявника. Сума матеріального збитку встановлюється. Визначена попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст.296 ( Хуліганство ) Кримінального кодексу України.

Крім того, в одній з соціальних мереж розміщені повідомлення, що сьогодні вночі невідомі також пошкодили двері в приміщення ще одного відомого активіста житомирського Євромайдана Дмитра Ткачука. Як повідомляв УНІАН, Пучич двічі побили торік у листопаді.

Джерело: УНІАН

Читайте також: