fbpx
Футбол

Рібері робить для “Баварії” все, що йому під силу, – спортивний директор клубу

Спортивний директор чемпіона Німеччини мюнхенської «Баварії» Маттіас Замір заявив, що він упевнений в тому, що півзахисник команди Франк Рібері не повинен сильно засмучуватися, якщо йому не вдасться отримати звання кращого футболіста планети в 2013 році. Про це повідомляють німецькі засоби масової інформації.

 Нагадаємо, що на звання кращого гравця року в даний момент претендують три футболісти: представник мадридського «Реала» Кріштіану Роналду, форвард каталонської «Барселони» Ліонель Мессі, а також один з лідерів мюнхенської «Баварії» Франк Рібері.

 «Якщо Франку Рібері цього року не вдасться отримати нагороду, то він може виграти її вже наступного разу. Це вибір. На цей вибір впливати ніхто не може: ні команда, ні сам гравець. Франк Рібері робив для мюнхенської «Баварії» все, що він міг. Він і буде продовжувати це робити. Всі наші гравці висловлюють підтримку Франку. Чесно сказати, я особисто рідко ставав свідком подібного ставлення футболістів до свого одноклубника», – прокоментував ситуацію представник мюнхенської «Баварії» Маттіас Замір.

 За матеріалами: championat.com

Читайте також: