fbpx
Спорт

Марія Шарапова: “Потрібно довести свою форму до потрібного стану”

Одна з найуспішніших сучасних тенісисток Марія Шарапова заявила, що вона не збирається форсувати підготовку перед стартом першого в році великого турніру – Відкритого чемпіонату Австралії. Нагадаємо, що російська спортсменка повернулася на корт зовсім недавно після тривалої відсутності, пов’язаної з травмою плеча.

 Нагадаємо, що перший цього року турнір серії «Великого шолома» бере свій старт в австралійському Мельбурні 13 січня. За результатами жеребкування, в першому колі Марія Шарапова поміряється силами з американською тенісисткою Беттані Маттек -Сендс. Відзначимо, що російська спортменка є третьою ракеткою змагання.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Звичайно, я повинна уникати завищених очікувань від цього турніру. Потрібно сприймати з реалізмом результати перших матчів. Після моєї тривалої відсутності на кортах, мені тепер буквально потрібно «продиратися» крізь зустрічі, сподіваючись, що моя гра буде поліпшуватися від матчу до матчу. Мені необхідно довести свою фізичну форму до потрібного стану», – прокоментувала ситуацію російська спортсменка.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: