fbpx
Право

Модний дім Prada підозрюють в ухиленні від сплати податків

Прокуратура Мілана приступила до розслідування кримінальної справи щодо керівників Будинку моди Prada, яких підозрюють в ухиленні від сплати податків. Офіційних коментарів від керівників Prada – Миуччи Прада та її чоловіка Патріціо Бертеллі – поки не надходило, прес-секретар компанії також заявив, що йому нічого невідомо про хід розслідування.

 Не дають коментарів і в прокуратурі Мілана. Раніше повідомлялося, що Будинок моди закінчив розкриття податкових даних і мав намір перевести всі свої активи з-за кордону до Італії. До цього компанія тримала свої активи в Нідерландах і Люксембурзі, країнах з низьким рівнем оподаткування.

 Як повідомила італійська газета Corriere della Sera, Прада і Бертеллі заплатили 420 млн євро податкову службу Італії, щоб врегулювати справи компанії, але незважаючи на це, керівники перебувають під слідством.

Торік власники іншого відомого італійського Будинку моди Dolce & Gabbana Доменіко Дольче і Стефано Габбана були визнані винними у справі про ухилення від сплати податків і засуджені судом Мілана до року і восьми місяців в’язниці кожен. Крім цього, дизайнерам доведеться виплатити податковим органам Італії 400 мільйонів євро штрафу.

 За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: