fbpx
Політика

На Майдані зібралися не варвари, а фашисти – Чечетов

  Народний депутат України від Партії регіонів Михайло Чечетов прокоментував новину про те, що депутат від партії «Свобода» Михайло Блаватський, нібито, наказав відібрати у представниці благодійного фонду гроші, які були зібрані на лікування онкохворої дівчинки.

За його словами, до цього випадку потрібно поставитися вельми серйозно, так як були перейдені всі рамки дозволеного. Як він зазначив, багато хто вважає, що на Майдані зібралися варвари і вандали, але, як виявилося, там зібралися нелюди і фашисти.

«Прикриваючись євроінтеграційними гаслами, «свободівці» вже не гребують вдаватися до відкритого грабежу», – сказав Михайло Чечетов.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Депутат звернув увагу на те, що кожна копійка, яка була зібрана на лікування дівчинки, збільшувала її шанси на життя.

«Але знахабнілих «свободівців» це не хвилює», – повідомив Михайло Чечетов.

Як вважає політик, представники «Свободи» не мають права говорити від імені народу, оскільки наплювали не тільки на всі закони України, а й на всі норми моралі.

Михайло Чечетов закликав правоохоронців якомога швидше дати оцінку даному інциденту. Крім того, він закликав і громадян бути більш пильним, зазначивши, що політики, які нібито стоять за інтереси народу, на ділі займаються відкритим грабунком.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Якщо це свавілля не буде припинене, якщо грабіжники не отримають по заслугах, то завтра вони прийдуть у ваші будинки і почнуть грабувати вас, бити і гвалтувати ваших дружин, матерів і дочок!», – констатував депутат.

Раніше, до слова, з’явилася інформація про те, що депутат від «Свободи» розпорядився відібрати у одного благодійного фонду гроші, які були зібрані на Євромайдані на лікування онкохворої дівчинки. При цьому депутат партії «Батьківщина» Володимир Ар’єв з часом повідомив, що ця інформація з’явилася на порталі, підконтрольному главі МВС Захарченку і тому не варто вірити цьому повідомленню.

Читайте також: