fbpx
Футбол

Артем Мілевський знову затребуваний в Італії

Український форвард Артем Мілевський продовжує шукати собі нове місце роботи після відходу з команди турецького футбольної першості «Газіантепспора». Зовсім недавно з’явилася інформація про те, що українець може продовжити свою кар’єру в азербайджанській «Габалі», якою в даний момент керує Юрій Сьомін. Також повідомлялося, що Мілевський може перейти до складу клубу «Анжи».

Однак сьогодні в ряді європейських ЗМІ з’явилася інформація про те, що Артем Мілевський знову затребуваний в італійській Серії А. Якщо говорити про конкретику, то зацікавленість в послугах українця висловили «Болонья», «Ліворно» і міланський «Інтер». Повідомляється, що міланський клуб може підписати українця і відправити його на півроку набирати кондиції до складу «Ліворно». Відзначимо, що саме в «Ліворно» минулого літа сватали Артема Мілевського.

Додамо, що президент "Ліворно" не заперечує свого інтересу до українця. В даний момент команда розташувалася на передостанньому місці чемпіонату, а Артема Мілевського розглядають як можливого рятівника становища.

За матеріалами: dynamo.kiev.ua

Читайте також: