fbpx
Політика

Михайло Добкін відповів Задорнову щодо «єврохохлів»

Михайло Добкін у Twitter прокоментував нещодавні висловлювання відомого на всьому пострадянському просторі Михайла Задорнова щодо України. Нагадаємо, що в ефірі російського "Радіо Неформат" Михайло Задорнов заявив наступне: "Єврохохли так звані… вони нас звинувачують, що Росія робить Україну колонією. Яка колонія може бути з країни, яка нічого не виробляє?". Крім того, відомий артист розкритикував товари, вироблені в Україні, а також висловив свою думку про Віталія Кличка.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, відомий своїми яскравими коментарями різних подій, щодо недавніх заяв Михайла Задорнова написав у своєму акаунті Twitter наступне: «У Задорнова криза жанру. Безглуздий виступ. Ми у себе самі розберемося. PS. Треба йому піну для гоління вислати. Може він через це злий?».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Також нагадаємо, що після висловлювань Михайла Задорнова з’явилося повідомлення прес-служби українського зовнішньополітичного відомства, в якому зазначалося наступне: «Міжнародна політика і зарубіжна сатирико-гумористична естрада – це зовсім різні недотичні площини. Хто такий Михайло Задорнов, щоб МЗС реагувало на його висловлювання?».

Читайте також: