fbpx
Новини світу

Ліндсей Вонн пропустить Олімпіаду в Сочі

Американка Ліндсей Вонн – чемпіонка Олімпійських ігор з гірських лиж – не буде брати участі в Олімпіаді в Сочі. Про це вона повідомляє на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Гірськолижниці довелося відмовитися від участі в іграх через травму коліна.

 Згідно зі словами Ліндсей Вонн, найближчим часом їй буде зроблена операція. Після цього американська спортсменка зможе брати участь у змаганнях тільки в лютому наступного року. Вонн маж намір виступити на чемпіонаті світу з гірськолижного спорту в 2015 році, який проходитиме в Вейл (штат Колорадо, Сполучені Штати Америки).

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Ліндсей Вонн отримала травму коліна під час катання на французькому курорті Валь- д’Ізер. Це трапилося 21 грудня 2013 року, зазначає американське видання USA Today. Раніше те ж коліно вона травмувала вже два рази. Після падіння на світовій першості в лютому минулого року в Шладмінге (Австрія) вона була змушена зробити перерву в тренувальному процесі до серпня. У листопаді вона знову травмувалася під час тренувань в штаті Колорадо, що посилило стару травму.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: