fbpx
Шоу-бізнес

Стівен Сігал збирається боротися за крісло губернатора Арізони

 Зірка Голлівуду Стівен Сігал має намір вступити в боротьбу за крісло губернатора штату Арізона. Про це кіноактор, що знявся у фільмах "Над законом", "Смерті всупереч" та багатьох інших, сам розповів у суботу в інтерв’ю одному з американських телеканалів, в ході представлення свого нового реаліті-шоу "Охоронець порядку Стівен Сігал: Округ Марікопа". Зйомки деяких серій проходили в Арізоні, а його співведучим став місцевий шериф Джо Апрайо.

 61-річний актор, майстер східних єдиноборств повідомив, що якщо він остаточно вирішить балотуватися на пост губернатора і здобуде перемогу, його основними завданнями стануть вирішення проблем охорони американських кордонів і створення робочих місць. Тим більше, що про забезпечення безпеки Сігал знає не з чуток, у свій час він працював помічником шерифа в "гарячих" прикордонних точках – в штатах Техас, Нью-Мексико і Луїзіана.

 Як припускають журналісти, знаменитий актор, можливо, планує повторити успіх свого колеги по кінематографічному цеху Арнольда Шварценеггера, який два терміни ставав губернатором Каліфорнії.

 За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: