fbpx
За кордоном Україна

Океан скоряється Федору Конюхову

Як повідомив відомий російський мандрівник Федір Конюхов в черговому сеансі зв’язку з Москвою, океан в районі проходження веслового човна став спокійнішим і судно вийшло на траверс чилійського міста Антофогаста. Мандрівник зазначив, що обстановка в океані стала дещо спокійнішою – хвилі високі, але вітер не перевищує 20 вузлів.

 "Океан дає перепочинок, напевно, з нагоди переходу в тропічні широти", – прокоментував цю ситуацію сам Федір Конюхов і додав, що вперше за кілька днів йому навіть вдалося приготувати гарячу їжу, закип’ятити воду і залити її в пакет з сублімованим харчуванням.

Читайте також:  В ГУР МО повідомили про створення нового підрозділу

 Мандрівник-екстремал навіть пожартував, повідомивши, що океан не тільки заспокоївся, а й підкинув йому свіжу їжу. Хвиля, минулої ночі в черговий раз накривши "Тургояк",  залишила в ньому трьох невеликих кальмарів. "Я їх почистив, обдав окропом, вийшло гарний додаток до сублімованого меню", – передав Федір.

 За минулу добу судно пройшло 74 милі. Всього ж з дня старту за кормою залишилося 742 милі, а до австралійського порту Брісбен, куди має намір потрапити Конюхов, йому залишилося подолати ще шість з половиною тисяч миль.

Читайте також:  Закарпатські соратники Орбана такі ж пособники росії, як і сам лідер Угорщини

 За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: