fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Турист розповів, що Шумахер під час падіння рухався зі швидкістю 20 км на годину

Німецький журнал Spiegel розповів, що якийсь турист, житель міста Ессен, випадково зняв спуск на гірських лижах і наступне падіння семиразового чемпіона світу в класі «Формула- 1» на камеру свого смартфона.

 За словами чоловіка, ім’я якого поки не називається, він перебував на цій же гірськолижній трасі в декількох метрах від місця падіння, де в цей час знімав на відеокамеру свою подругу. Переглядаючи потім запис, він побачив, як на задньому плані лижник спускається по непідготовленому спуску між двох трас і падає.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Турист стверджує, що цим лижником був Шумахер і його швидкість перед падінням була не більша 20 кілометрів на годину. Spiegel відзначає, що свідчення очевидця підтверджують дані, які раніше були озвучені менеджером гонщика Сабіною Ким, яка заявила, що Шумахер їхав «не дуже швидко» по схилу з глибоким сніговим покриттям.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Водночас британська газета Times стверджує, що спортсмен спускався зі швидкістю близько 100 кілометрів на годину. Власник відеозапису повідомив, що має намір передати матеріал французькій прокуратурі, яка розслідує обставини події.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: