fbpx
Футбол

Стамбульський “Бешикташ” націлився на Брауна Ідейє

Стамбульский футбольный клуб «Бешикташ» знаходиться в пошуку нового форварда і пріоритетною метою керівництва турецького клубу є 25-річний нападаючий національної збірної Нігерії та київського «Динамо» Браун Ідейє. Про це 5 січня 2014 року повідомляють ЗМІ.

Саме нігерійський форвард, відповідно до думки турків, може ідеально замінити в команді португальця Уго Алмейду, контракт якого закінчується в кінці нинішнього сезону, тому найближчим часом керівництво турецького клубу планує почати переговори з київським «Динамо».

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, два дні тому 3 січня 2014 року Браун Ідейє дав достатньо відверте інтерв’ю, в якому висловив невдоволення своїм становищем у столичному клубі і повідомив про своє бажання залишити «Динамо».

Нігерійський форвард перейшов в український клуб влітку 2011 року з французького «Сошо», сума трансферу склала вісім мільйонів євро. Кияни підписали контракт з гравцем терміном на п’ять років. Відзначимо, Ідейє є чемпіоном Африки, чемпіоном Нігерії і володарем Суперкубка України.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: