fbpx
Новини світу

Обама повернувся з відпустки на Гаваях в Вашингтон без дружини

Президент Сполучених Штатів Барак Обама в суботу повернувся до Вашингтона з традиційної новорічної відпустки на Гаваях, однак, як зазначили журналісти, він був один – перша леді залишилася на острові відзначати своє 50-річчя з друзями.

Як заявили в адміністрації президента США, пропозиція залишитися на райському тропічному острові до 17 січня, коли Мішель виповниться 50 років, стало частиною подарунка Барака Обами дружині на день народження.

Представник адміністрації американського президента також повідомив, що перед від’їздом з Гаваїв Барак Обама здійснив 15-хвилинну прогулянку з дружиною і зіграв у гольф. Дві дочки президента – 12 -річна Саша і 15 – річна Малія – повинні були в неділю також приїхати до Вашингтона, щоб в понеділок піти до школи.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Нагадаємо, ще наприкінці минулого року популярний американський таблоїд The Nation посилаючись на джерело, близьке до сім’ї президента США, написав про те, що в сім’ї Обами спостерігається криза. «Їх шлюб приречений. Протягом багатьох років вони намагалися зберегти стосунки заради своїх дочок та політичної кар’єри», – повідомляло джерело і додало, що останньою краплею для Мішель Обами стала поведінка її чоловіка на похоронах Нельсона Мандели, коли той фліртував і жартував з прем’єр-міністром Данії Хелле Торнінг-Шмітт.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Пізніше з’явилося повідомлення, що Барак Обама умовив дружину не розлучатися до кінця президентського терміну Обами, проте жити вони будуть відтепер нарізно.

За матеріалами: vz.ru

Читайте також: