fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. Автомайдан пікетує будинок міністра внутрішніх справ В. Захарченка

 Автомайдан пікетує будинок міністра внутрішніх справ В. Захарченка.

 Учасники Автомайдану приїхали до будинку міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка і розпочали пікет. Про це повідомляється на сторінці Демократичного Альянсу у мережі Facebook, передає УНН.

 "Автомайдан під маєтком міністра МВД Захарченка. Люди бiля ворiт Захарченка: Ми не пробачимо кров Тетяни Чорновiл!", – повідомили активісти.

 Нагадаємо, у ніч на 25 грудня на журналістку та громадську активістку Тетяну Чорновіл було скоєно напад на трасі Бориспіль – Київ. У Т.Чорновіл діагностований струс мозку, гематоми на обличчі, зламаний ніс. Як повідомлялося, міліція Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на громадську активістку та журналістку Тетяну Чорновіл. Інформація внесена до ЄРДР за ч.2 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб). Потім у справі було відкрито нове кримінальне провадження.

 Зазначимо, президент України Віктор Янукович вже звернувся до правоохоронців з вимогою терміново вжити всіх необхідних заходів для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновіл.

 Генеральний прокурор В.Пшонка наголосив, що розслідування побиття активістки має бути максимально відкритим.

 Додамо також, у рамках розслідування кримінального провадження побиття Тетяни Чорновіл було затримано п’ять осіб, яким повідомлено про підозру.

 Джерело: УНН

Читайте також: