fbpx
Шоу-бізнес

Волочковій в Таїланді присвятили пісню

Днями епатажна російська балерина Анастасія Волочкова разом зі своєю дочкою Аріадною вирушила на відпочинок до Таїланду. Прибувши в цю екзотичну країну Анастасія Волочкова відразу ж стала публікувати в своєму блозі Instagram свого роду фотозвіт відпочинку, а також розповідати шанувальникам про все, що відбувається з нею та її дочкою в Таїланді.

 Так, в першу ніч Анастасія Волочкова вирішила усамітнитися на веранді вілли і трохи почитати. Тут вона мала змогу побачити містичну тропічну зливу. «Це так загадково – бути під дахом в оточенні дощу.. У нас таких злив не буває», – написала балерина у Instagram.

 Також на відпочинку Анастасія Волочкова відзначила іменини дочки. Як пояснила балерина, рівно дев’ять років тому вона дізналася про те, що вагітна і через кілька місяців на світ з’явиться Аріадна. Також Анастасія Волочкова познайомила свою доньку з місцевим маленьким слоненям, пізніше – з тайською змією. Приємна несподіванка чекала і саму балерину.

 «Сюрприз.. У тайському ресторані місцеві музиканти впізнавши мене, виконали пісню «Анастасія» Юрія Антонова.. Але без слів…», – похвалилася Анастасія Волочкова в своєму Instagram.

Читайте також: