fbpx
Футбол

У Ікера Касільяса народився син

У капітана збірної Іспанії чемпіона світу Ікера Касільяса народився син.

   Капітан і воротар іспанської футбольної збірної, чемпіон світу Ікер Касільяс сьогодні здобув ще один дуже важливий титул. Тепер він іменуватиметься татом. Його подруга – 29 -річна журналістка Сара Карбонеро 3 січня народила сина – первістка цієї пари, повідомляють іноземні ЗМІ.

 Варто зазначити, що в очікуванні пологів Касільяс навіть не поїхав зі своїм "Реалом" на товариський матч з французьким "ПСЖ", що проводився в Катарі. Саме бажання бути присутнім при пологах виявилося тією вагомою причиною, що залишила Ікера в Мадриді.

 Пологи завершилися в три години пополудні. Малюк з’явився на світ за допомогою кесаревого розтину. Мама і син почуваються добре.

 Як повідомляють іспанські видання, коло імен, з яких батьки збираються вибрати одне для свого малюка, вже визначене: Марко, Мауро, Мартін, Уго і Бруно. За кілька днів до події, пише Holá, Сарі було поставлено питання, чому б не назвати новонародженого Ікером. "Гарне ім’я , – відповіла майбутня мати – Але я волію , щоб батько і син звалися по- різному".

 Джерело: УНН

Читайте також: