fbpx
Новини світу

Міхаель Шумахер може залишитися паралізованим

Знаменитий німецький автогонщик Міхаель Шумахер може бути паралізований. Також автогонщик може втратити голос. Про це повідомляють європейські видання, посилаючись на слова колишнього пілота «Формули- 1» француза Філіпа Стрейффу. Нагадаємо, що Шумахер отримав важкі поранення в результаті падіння на одному з гірськолижних курортів.

 «Я розмовляв з главою Інституту мозку. Вони сканують мозок Міхаеля щодня. Їм потрібно спостерігати за тим, як спадає гематома. Ще в понеділок вона була двосторонньою. В даний момент залишилася тільки зліва, так що можна говорити про великий прогрес. Але якщо ця частина гематоми не спадатиме і протримається занадто довго, то це може спричинити за собою параліч правої сторони тіла. У такому випадку Міхаель Шумахер може втратити голос. Я сподіваюся, що в процесі реабілітації він зможе відновити голос і рухливість , – прокоментував ситуацію Стрейфф. Відзначимо, що сам француз є прикутим до інвалідного візка після отриманих травм, в результаті аварії на передсезонних тестах в Бразилії в 1989 році.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Нагадаємо, що вчора Шумахеру виповнилося 45 років.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: