fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. Прорив каналізації в Київраді і припинення водопостачання – провокація влади – УДАР

 "УДАР": Прорив каналізації в Київраді і припинення водопостачання – провокація влади.

  Забита каналізація у приміщенні Київради та припинення водопостачання в будівлю – чергова провокація влади. Про це заявили в партії “УДАР”, передає УНН з посиланням на прес-службу партії.

 “Влада, крім репресій і залякувань, у боротьбі з мітингувальниками тепер намагається взяти на озброєння нечистоти. За свідченнями очевидців, вчора бруд заливав внутрішній двір Київради і жодні служби не намагалися ліквідувати аварію”, – зазначили в партії.

 За інформацією, отриманою “УДАРом”, каналізацію забили навмисне, щоб вижити мітингувальників з приміщення Київради, а також, аби налаштувати мешканців району проти мирних протестувальників.

 У партії попереджають,оскільки влада не збирається ліквідовувати аварію, від цього можуть постраждати також будинки району прилеглого до Київради.

 “УДАР” звертається до місцевих мешканців, щоб вони масово зверталися до ЖЕКів за роз’ясненням ситуації та гарантіями того, що в їхні квартири не хлине вміст каналізації.

 “Треба упередити в буквальному сенсі брудні наміри міської влади і змусити технічні й експлуатаційні служби негайно відремонтувати каналізацію в центрі столиці”, – наголосили в партії “УДАР”.

 Джерело: УНН

Читайте також: