fbpx
Новини світу

Кейт Міддлтон подружилася з Вікторією Бекхем

У герцогині Кембриджської з’явилася нова подружка – екс-солістка групи Spice Girls, дружина знаменитого британського футболіста Девіда Бекхема – Вікторія Бекхем. Про це останнім часом твердять чи не всі британські ЗМІ. Джерело, наближене до королівської сім’ї, розповіло, що Кейт Міддлтон і Вікторія Бекхем почали дуже часто бачитися. Основна тема, яку вони обговорюють, природно, – діти. Адже у Вікторії Бекхем їх четверо і вона з задоволенням ділитися досвідом у цьому питанні з новоспеченою мамою Кейт Міддлтон.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Крім цього, у дам є ще багато тем для розмов. Наприклад, обидві вони відчувають пристрасть до моди, дизайну, мистецтва. Як стверджує джерело, Кейт Міддлтон навіть запропонувала допомогу сімейству Бекхемів з облаштування ванної кімнати в їхньому новому особняку. Герцогиня Кембриджська порадила, яку плитку краще вибрати, а також подарувала новим друзям старовинні грецькі статуї.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 «Бекхеми і Вільям з Кейт стають дуже близькі і регулярно обговорюють усе – від виховання до прикрас… Вільяму і Девіду подобається обговорювати спорт і батьківство, а Кейт і Вікторія говорять про моду, дизайні та виховання дітей», – розповіло британське джерело.

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: