fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Депутата Іллєнка могли побити колишні однопартійці

Правоохоронці не виключають, що А. Іллєнка могли побити колишні однопартійці.

  Правоохоронці не виключають, що народного депутата Андрія Іллєнка могли побити колишні однопартійці із ВО "Свобода", які були виключені партією після інциденту біля готелю "Прем’єр Палас". Про це під час брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів, повідомив перший заступник начальника столичної міліції, начальник слідчого управління Анатолій Євмін, передає кореспондент УНН.

 "Ми розглядаємо різні версії, але я їх оголошувати не буду. Вони різні. У нас дуже багато версій. Є і пов’язані суто з хуліганськими діями… версії різні. І цю версію ми не виключаємо", – сказав А.Євмін відповідаючи на запитання журналістів про те, чи розглядає міліція версію помсти колишніх однопартійців А.Іллєнка за виключення з партії після інциденту 1 січня під час факельної ходи.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Крім того заступник начальника столичної міліції повідомив, що Іллєнко та правозахисник Сидір Кізін прийшли до райвідділку саме в рамках розслідування інциденту 1 січня. Він повідомив, що міліція звернулася до С.Кізіна як до правового представника партії "Свобода" з проханням посприяти їм в отриманні свідчень когось з керівників партії щодо інциденту 1 січня та виключення з лав "Свободи" двох її членів.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 За словами А.Євміна, саме С.Кізін повідомив, що пояснення дасть Андрій Іллєнко та повідомив час, коли вони прибудуть до райвідділку. "Вони прибули о 16 год. 3 січня та пробули у слідчого до 17.20. Вони вийшли з райвідділку о 17.20, а вже о 17.38 звернулися про побиття", – повідомив А. Євмін.

 На запитання журналістів про те, чи не розглядає міліція версію причетності С.Кізіна до організації нападу перший заступник начальника столичної міліції повідомив, що С.Кізін та А.Іллєнко проходять у кримінальному провадженні у статусі потерпілих.

 Джерело: УНН

Читайте також: