fbpx
Футбол

ЗМІ: Роберт Левандовскі пройде медогляд в «Баварії»

Форвард дортмундської «Боруссії» і збірної Польщі Роберт Левандовські в суботу, 4 січня, повинен пройти медичний огляд. Йдеться про медогляд, який необхідний для оформлення поляка в «Баварії».

Як повідомляють німецькі ЗМІ, 25 -річний форвард «Боруссії» вже знаходиться в Мюнхені.

Раніше повідомлялося, що Роберт Левандовскі може перейти в мюнхенську «Баварію» вже влітку 2014 року на правах вільного агента. Вся справа в тому, що контракт поляка з дортмундцями закінчується вже в червні. За наявними даними, офіційно угоду між «Баварією» і Робертом Левандовскі планується підписати вже наступного тижня.

Свою думку щодо можливого переходу Левандовскі до «Баварії» висловив колишній нападник мюнхенців Елбер. Бразильський футболіст не виключає того, що Роберт Левандовскі може зіткнутися в Мюнхені з певними проблемами.

«Для будь-якого центрального форварда перехід до мюнхенської "Баварії" пов’язаний з певним ризиком», – попередив Елбер.

Левандовскі доведеться в Мюнхені нелегко в тому випадку, упевнений він, якщо Пеп Гвардіола вибере тактику без чистого нападника.

«Звичайно ж, сильні гравці підходять "Баварії", але все питання в тому, як вона буде грати», – підсумував Елбер, нагадавши про те, що в «Баварії» вже є центрфорвард – Манджукич.

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: