fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Близькі вважають Шумахера бійцем, який ніколи не здається

Команда «Феррарі» побажала знаменитому німецькому гонщику Міхаелю Шумахеру якнайшвидшого одужання.

Сім’я колишнього пілота команди «Феррарі», який став семиразовим чемпіоном автоперегонів «Формули-1», також привітала Міхаеля Шумахера з 45-річчям.

За словами близьких Шумахера, прославлений німецький автогонщик є справжнім бійцем, який ніколи не здається.

Нагадаємо, що Міхаель Шумахер отримав черепно-мозкову травму після того, як упав на гірськолижному курорті. Зокрема, німець вже протягом декількох днів перебуває в одному з госпіталів Гренобля. Лікарі ввели автогонщика в стан штучної коми. У госпіталі постійно перебуває сім’я Міхаеля: дружина Корінна, 14-ти річний син Мік і 16-ти річна дочка Джина – Марія.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

«Ми хочемо подякувати людям у всьому світі, які після цього інциденту висловили своє співчуття і передали свої побажання швидкого одужання. Ми всі знаємо, що він боєць, який ніколи не здасться», – сказано в заяві рідних Міхаеля Шумахера.

Варто відзначити, що про якісь зміни в стані автогонщика поки що не повідомляється. Напередодні лікарі оцінили стан Шумахера як критичний, але стабільний.

Крім того, свої побажання Міхаелю Шумахеру передали у представники команди «Феррарі».

Як заявили представники «Феррарі», цей день є особливим для «Феррарі» і всіх шанувальників даної команди, тому що в цей день народився Міхаель Шумахер.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

«В даний момент він вирішує свою найважливішу задачу в своєму житті, і тому ми хочемо направити йому особливі побажання. Всі в команді "Феррарі", від президента Луки ді Монтедземоло і керівника Стефано Доменікалі, пильно стежать за розвитком ситуації. Очевидно, що сьогодні існують особливі причини побажати Міхаелю Шумахеру здоров’я і всього найкращого», – підсумували в «Феррарі».

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: