fbpx
Політика

Підконтрольні опозиції ресурси займаються дезінформацією – Чечетов

Народний депутат України від Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що такої кількості брехні, яку дозволяють собі підконтрольні опозиційним силам інтернет-сайти, світ не бачив. Як приклад він навів недавню новину про те, що Рінат Ахметов, нібито, знаходиться в Лондоні.

 «Після цього група молодчиків прийшла до його будинку. Він відразу ж вийшов до них, викривши в обмані тих, хто поширює щодо нього брехню», – сказав депутат.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 При цьому він звернув увагу на те, що за цю брехню ніхто так і не вибачився. За його словами, зараз опозиція займається зомбуванням людей.

 Крім того, Михайло Чечетов назвав дезінформацією і повідомлення про те, що в новорічну ніч на Майдані були присутні близько двох мільйонів осіб.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 «Перед цим називалося півмільйона. Але коли дійсно об’єктивно підрахували всіх людей, виявилося що там було трохи більше 100 тисяч», – зазначив політик.

 Таким чином, як він вважає, при відвідуванні підконтрольних опозиції ресурсів слід зменшувати все, що там пишуть раз в 20.

Читайте також: