fbpx
Шоу-бізнес

Мішу Романову виганяють з «ВІА Гри»

У засобах масової інформації з’явилися чутки про те, що Костянтин Меладзе хоче вигнати з групи «ВІА Гра» Мішу Романову . Як стверджують джерела, наближені до групи, продюсеру нібито набридла поведінка дівчини. Більш того вона дуже зазналася і стала страждати зірковою хворобою. Костянтин Меладзе хоче замінити Мішу Романову на більш слухняну і менш зіпсовану шоу-бізнесом Юлію Лаутову.

 «Вона дуже жіночна і дружелюбна. Якщо трапиться заміна, виграють усі. У Костянтина, дівчаток і всіх, з ким пов’язана група, хоч нерви будуть в порядку. А Міша отримає урок», – повідомило джерело.

 Нагадаємо, восени минулого року Костянтин Меладзе вирішив відродити легендарну групу сексапільних дівчат «ВІА Гра», а кастинг нових вокалісток провести на очах у телеглядачів. У зв’язку з цим на українському телеканалі «1+1» вийшло в ефір шоу «Хочу у ВІА ГРУ». Його переможницями стали підопічні Надії Мейхер – Міша Романова, Еріка Герцег та Анастасія Кожевникова. Юлія Лаута разом з іншими підопічними Олени Вінницької покинула шоу за крок до перемоги.

За матеріалами: minprom.ua

Читайте також: