fbpx
Спорт

Тайсон Ф’юрі назвав Девіда Хея «ганьбою боксу» і кинув виклик Володимиру Кличку

Британський боксер-супертяж Тайсон Ф’юрі не надто приємно висловився про свого співвітчизника Девіда Хея,що  нещодавно заявив про намір завершити свою спортивну кар’єру. Таким чином, бою між Ф’юрі і Хеєм, про який багато говорили і який чекали любителі боксу, відбутися не судилося. На думку Тайсона Ф’юрі, яку ЗМІ наводять з посиланням на інтерв’ю британця для On The Ropes Boxing Radio, Девід Хей – це людина, у якої немає ніяких моральних принципів.

 Ф’юрі каже про те, що Девід Хей підписав контракт на бій з ним, а потім злякався і «вирішив зробити фейкове розсічення». «Другий раз він знову підписав контракт, а потім сказав, що у нього травма плеча, яка турбувала його вже кілька років. Якби ця травма дійсно була, чому ж тоді він підписував контракт, якщо знав, що не зможе битися?», – ставить питання британець Тайсон Ф’юрі. Продовжуючи говорити про свого співвітчизника, Тайсон Ф’юрі підкреслив, що «гаряче ненавидить» Девіда Хея. Крім того, Ф’юрі висловив сподівання, що Девід Хей «ніколи не повернеться в бокс, тому що він – ганьба боксу».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Відзначимо, що недавно Тайсон Ф’юрі висловився і про українців Кличків. «Віталій Кличко пішов з боксу, щоб не битися зі мною, а зараз Володимир теж намагається ухилитися. Його називають великим чемпіоном, але він не хоче битися з висококласним боксером його розмірів», – заявив Тайсон Ф’юрі і додав, що кидає Володимиру Кличку виклик.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: