fbpx
Шоу-бізнес

Група “Король і Шут” припинила своє існування

Рок-гурт "Король і Шут" припинив своє існування, про це повідомив представник музичного колективу Микола Свириденко. Рішення було ухвалене ще влітку, відразу ж після того, як соліст групи Михайло Горшеньов помер.

 Микола Свириденко повідомив, що колектив почне роботу під іншою назвою. "Офіційно з першого січня група "Король і Шут" припиняє існування, і хлопці працюють під назвою "Північний флот", – сказав він.

Музиканти розповіли про те, що прощальний тур вони вирішили проводити під старою назвою і останній концерт "Короля і Шута" відбувся 28 грудня в Рязані.

Нагадаємо, Михайло Горшеньов, колишній соліст групи, народився сьомого серпня 1973 року в місті Бокситогорське Ленінградської області. У 1988 році він заснував групу "Контора", яку пізніше перейменували на "Король Шутов", а потім – в "Король і Шут". За 25 років свого існування колектив випустив 12 студійних альбомів. У липні минулого року Горшеньов помер у віці 39 років. У колективі Михайло виконував роль вокаліста, а також був автором музики і деяких текстів.

 За матеріалами: rosbalt.ru

Читайте також: