fbpx
Футбол

Артем Мілевський покидає турецький «Газіантепспор»

Недовго український форвард Артем Мілевський захищав кольори турецького футбольного клубу «Газіантепспор». Екс-футболіст київського «Динамо» і збірної України Артем Мілевський більше не гратиме в «Газіантепспор» у зв’язку з припиненням дії трудової угоди.

 Про те, що Мілевський покидає «Газіантепспор» стало відомо з повідомлення турецького клубу. «Обов’язок клубу – подякувати Мілевському за його послуги, бажаємо йому успіху в подальшому житті», – сказано в заяві прес-служби «Газіантепспора». Нагадаємо, що Артем Мілевський підписав контракт з одним з аутсайдерів турецької футбольної ліги у вересні 2013 року. Український футболіст зіграв за «Газіантепспор» у дев’яти поєдинках, при цьому шість разів Артем Мілевський виходив на заміну. У цих іграх Артему Мілевському вдалося один раз вразити ворота суперників «Газіантепспора».

 Відзначимо, що ще до появи офіційної інформації про припинення трудової угоди між Артемом Мілевським і турецьким клубом, в ЗМІ, з посиланням на аккаунт в Instagram українського футболіста, з’явилися повідомлення про можливість екс-форварда збірної України змінити команду. При цьому Артем Мілевський підкреслював, що все залежить від нього, і «всі козирі» знаходяться в його руках.

 За матеріалами: sport.ua, terrikon.com

Читайте також: