fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан 2013. “Ми оголошуємо страйк після свят” – Кличко

Опозиція оголошує всеукраїнський страйк після новорічних свят.

 Як передає кореспондент УНІАН, про це зі сцени на Майдані Незалежності в Києві повідомив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко. За його словами, українці скажуть, що працювати з нинішнім урядом вони не будуть. Кличко обіцяє продовження боротьби і тиск на владу.

«Вони очікують, що ми розійдемося, вони погрожують нашим активістам, спалюють машини, б’ють активістів, вони дуже сподіваються, що ми будемо втомлюватися і розійдемося по домівках. Ні! Ми будемо боротися і примусимо сьогоднішню владу… », – сказав Кличко, і люди перервали його виступ скандуванням: «Банду геть!».

«Вони роблять вигляд, що вони нас не чують – вони нас почують…», – сказав Кличко і додав: «Сьогодні до будинків керівників країни поїхала невелика частина людей, але якщо вони будуть продовжувати робити вигляд, що нічого не відбувається – то під їх будинками будуть стояти мільйони».

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, виступаючи зі сцени, зазначив, що боротьба триває, і гасло «Разом до перемоги!» обов’язково буде реалізоване. Він підкреслив, що нікому не вдасться роз’єднати країну.

Джерело: УНІАН

Читайте також: