fbpx
Політика

Під будинок Віталія Кличка прислали мітингувальників

 Лідер парламентської фракції «УДАР» Віталій Кличко заявив, що владу все ж дратує те, що активісти з Майдану регулярно пікетують її офіси і вілли. При цьому, як він зазначив, реакція з боку влади неадекватна.

За його словами, сьогодні вранці, 29 грудня, поки він спілкувався на Майдані з людьми, до нього під будинок прислали дивний пікет.

«До сотні здебільшого переляканих людей, які назвалися працівниками та будівельниками з Полтави. Привезли їх нібито автобусами і пообіцяли по 100 гривень на харчування. Одягнені однаково, на мій погляд, деякі схожі на міліціонерів у штатському», – написав Віталій Кличко у себе в Facebook.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

У підсумку, як повідомив політик, він пішов поспілкуватися з цими людьми, але так і не зміг зрозуміти, чого вони хочуть. Спершу, як зазначив Кличко, люди говорили, що він повинен віддати відеореєстратор з автомобіля Тетяни Чорновіл, якого у нього навіть немає, а потім почали взагалі нести марення, що нібито опозиція заплатила «Беркуту» за те, щоб той розганяв студентів, а також про те, що на Майдані агресія.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Запропонував їм піти на Майдан і самим подивитися, що там відбувається і які там люди. Вони навіть погодилися, але дійшли до перехрестя і старший групи завернув», – розповів Віталій Кличко.

При цьому він додав, що люди на дорогу за традицією попросили у нього автографи та сфотографуватися.

Читайте також: