fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

В Інтернеті з’явилося відео вибуху на Волгоградському вокзалі

У мережі Інтернет з’явилися кадри, зняті камерою відеоспостереження, на яких зображено момент вибуху на залізничному вокзалі у Волгограді.

 На кадрах видно, як будівля вокзалу зсередини несподівано освітлюється яскравим спалахом, потім вилітають шибки, а  люди, які стоять близько до вокзалу, падають від ударної хвилі. Також видно, що сила вибуху була така, що з вікон вокзалу вилітали люди.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Нагадаємо, близько 12:45 в неділю, 29 грудня, на залізничному вокзалі у Волгограді стався вибух, який пізніше в Слідчому комітеті Росії кваліфікували як теракт, здійснений терористкою – смертницею. Кількість загиблих в результаті вибуху, за різними даними, становить від 15 до 18 осіб, також повідомляється, що жертвами вибуху стали і діти. Понад 40 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 На місце НП вилетів повноважний представник президента в Південному федеральному окрузі Володимир Устинов, а місцева влада повідомила, що з першого по третє січня в Волгоградської області оголошено жалобу за загиблими у теракті на вокзалі.

В Інтернеті з’явилося відео вибуху на Волгоградському вокзалі (відео):

За матеріалами: vz.ru

Читайте також: