fbpx
Новини світу

На місці вибуху у Волгограді були знайдені останки смертниці

На місці терористичного акту на залізничному вокзалі у Волгограді була виявлена ​​голова передбачуваної терористки-смертниці. Про це повідомляють ЗМІ, посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

Як заявило джерело представників ЗМІ, знайдена голова дозволить правоохоронцям найближчим часом встановити особу смертниці.

За інформацією Слідчого комітету РФ, вибуховий пристрій на смертниці вибухнув перед рамками металошукачів. Це трапилося в момент, коли до терористки наблизився один із співробітників поліції. Потужність вибухового пристрою склала приблизно десять кілограмів у тротиловому еквіваленті.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Відзначимо, терористичний акт стався вдень, 29 грудня цього року. В результаті загинули від 14 до 18 осіб. Серед жертв є дитина і один співробітник правоохоронних органів. Приблизно сорок осіб отримали поранення, 27 з них були відправлені до лікарень. Владою регіону було оголошено триденний траур, також вони дали обіцянку виплатити родичам загиблих в результаті теракту по одному мільйону рублів.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: