fbpx
Новини світу

У Дагестані почали пошук причетних до Волгоградського теракту

Поліція Республіки Дагестан перевіряє інформацію про всіх жителів регіону, які за останній час покинули його межі. Як повідомляють ЗМІ, посилаючись на джерело в правоохоронних органах, серед них можуть бути причетні до вибуху на вокзалі у Волгограді.

У повідомленні не зазначається, на чому ґрунтується дана версія. При цьому джерело представників ЗМІ повідомило, що облік всіх виїжджаючих з Дагестану людей влада регіону почала після попереднього терористичного акту у Волгограді, який стався 21 жовтня цього року.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Жертвами теракту 21 жовтня стали 7 пасажирів автобуса, в якому підірвала бомбу смертниця. Сама вона також загинула. Слідством було встановлено, що терористка-смертниця була уродженкою дагестанського міста Буйнакська. Також відповідальність за вибух узяв на себе її чоловік – махачкалінський бойовик Дмитро Соколов. Пізніше він був убитий в перестрілці з співробітниками правоохоронних органів.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Відзначимо, теракт на Волгоградському вокзалі стався 29 грудня о 12:45 за місцевим часом. За різною інформацією, жертв і вибуху стали від 14 до 18 осіб, кілька десятків отримали поранення. Серед загиблих виявився співробітник поліції, який завадив смертниці пройти через рамку металодетектора.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: