fbpx
Шоу-бізнес

Каньє Уест вирішив змінити свою поведінку на наступні півроку

 Відомий американський репер Каньє Вест під час одного зі своїх концертів вирішив поклястися протягом наступних шести місяців не опускатися до образ на чиюсь адресу. Як повідомляють ЗМІ, промова 36-річного виконавця тривала майже півгодини.

За його словами, якщо хтось скучить по всіх тих гидотах, які він раніше говорив, то вони можуть спокійно почитати його старі інтерв’ю, оскільки найближчі півроку він має наміру дотримуватися своєї клятви.

Каньє Уест пояснив, що вирішив змінити свою поведінку, оскільки має намір у 2014 році зосередити свою увагу на нових проектах, а не на перепалках з кимось.

Під час своєї промови, співак торкнувся свого конфлікту з компанією Nike, яка, як відомо, не виплатила йому гонорар за авторську лінію взуття Air Yeezy. Як заявив Каньє Уест, він більше нічого не скаже про цей бренд, хіба що в позитивному ключі. Більше того, як зазначив репер, він навіть вдячний Nike за співпрацю, оскільки без цього не зміг би укласти вигідний контракт з Adidas.

Крім того, згадав він і престижну музичну премію Grammy, яку раніше піддав критиці за те, що його новий альбом був удостоєний лише двох номінацій. За його словами, він більше не буде негативно висловлюватися про Grammy, оскільки цінує 21 статуетку, які вже встиг отримати.

Читайте також: