fbpx
Футбол

“Барселона” домовилася з Марком тер Штегеном

Воротар менхенгладбахської футбольного клубу «Боруссія» Марк тер Штеген погодив з каталонською «Барселоною» умови особистої угоди. Німецький голкіпер підпише з іспанським клубом чотирирічний контракт. Про це 28 грудня повідомляють ЗМІ.

Офіційно керівництво «Барселони» оголосить про придбання футболіста, коли домовляться про суму відступних з німецьким клубом, а нинішній голкіпер «синьо-гранатових» Віктор Вальдес визначиться щодо свого майбутнього. 

За інформацією журналістів, перехід молодого німецького воротаря обійдеться «Барселоні» в десять мільйонів євро.

Нагадаємо, раніше іспанські ЗМІ стверджували, що «Барса» згорнула переговори з менхенгладбахською «Боруссією», бо німці просили занадто багато грошей за молодого воротаря. Замість Марка тер Штегена каталонці звернулися до лондонського «Челсі» з приводу покупки Тібо Куртуа, відзначали журналісти.

Іспанська щоденна газета Marca повідомляла, що в Лондоні представники іспанців швидко отримали добро щодо переходу бельгійського голкіпера. Очікували, що в найближчі кілька тижнів «Челсі» і «Барселона» закінчать обговорювати суми відступних за бельгійця.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: