fbpx
Футбол

«Іноді мені подобається жити під тиском», – Роналду

Форвард мадридського «Реала» і збірної Португалії Кріштіану Роналду розповів про те, в чому секрет його дуже високої результативності.

Нагадаємо, 28-річний португальський нападаючий в цілому забив 27 м’ячів у складі «Реала» під керівництвом Карло Анчелотті. Крім того, саме Кріштану Роналду вивів португальську збірну на чемпіонат світу- 2014. Зокрема, португалець зробив хет-трик у матчі плей-офф проти збірної Швеції.

Колишній гравець «Манчестер Юнайтед» підкреслив, що дуже любить бути в якості «координаційного центру» у складі клубу і збірної.

«Потрібно концентруватися на своїй справі і пишатися плодами всієї своєї роботи. Іноді мені подобається жити під тиском. Домагатися своїх цілей зовсім непросто, але якщо ви не будете пробувати, то у вас нічого й не вийде», – заявив Кріштіану Роналду.

Відзначимо, що збірна Португалії зіграє у фінальній частині чемпіонату світу-2014 в Бразилії. Протистояти португальцям будуть збірні Німеччини, Гани та США. На думку Роналду, португальська команда в змозі піднести сюрприз іншим збірним.

«Португалія – аж ніяк не фаворит, що дає нам перевагу», – підсумував Роналду.

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: