fbpx
Шоу-бізнес

Бузова на Мальдівах подружилася зі скатами

Ведуча телепроекту «Дом-2» Ольга Бузова разом зі своїм чоловіком, відомим російським футболістом Дмитром Тарасовим, вирушила відпочивати на Мальдіви. Закохані на тиждень орендували віддалений від цивілізації віп-будиночок в готелі на одному з Мальдівських островів. І за визнанням Ольги Бузової, тільки завдяки сніданкам і вечерям, вони бачилися і спілкувалися з іншими відпочиваючими. Але на Мальдіви Ольга Бузова і Дмитро Тарасов приїхали саме відпочити від людей і насолодитися спілкуванням один з одним. Крім того, закохані пізнали нове мистецтво – йоги, і після повернення додому намір продовжити розпочаті тут заняття.

 Але до Москви знаменитості повернуться ще не скоро. Оскільки, покинувши один готель, вони вирушили в інший, розташований на трохи меншому острові. Тут Ольга Бузова і Дмитро Тарасов знайшли собі нових, дуже милих друзів – скатів. Про знайомство з ними Ольга Бузова повідала читачам свого блогу в Instagram: «Кожен день в певний час, до одного місця підпливають скати! Їх приручили до їжі, і вони самі до тебе підпливають, як тільки ти підходиш і протягуєш руку! Знають, що там рибка».

 Ведуча реаліті -шоу «Дом-2» обізнана, як себе вести з цими рибами: «Звичайно, їх злити не можна) Тільки гладити акуратно і годувати! І триматися подалі від їх хвостів». Цих простих правил поведінки зі скатами Ольга Бузова дотримується завжди.

Читайте також: