fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Тетяну Чорновіл бив охоронець з Дніпродзержинська, – МВС

У побитті активістки та журналістки Тетяни Чорновіл особисто брав участь 34-річний житель міста Дніпродзержинська. Повідомляється, що він приїхав до Києва, щоб купити автомобіль «Порш Кайен». Про це представникам ЗМІ повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України.

 «П’ятий підозрюваний у побитті активістки та журналістки Тетяни Чорновіл 27 грудня 2013 року був затриманий слідством і вже допитаний. Ним виявився 34-річний житель Дніпродзержинська (Дніпропетровська область), який працював в одній з охоронних структур. Він приїхав до Києва для того, щоб купити автомобіль "Порш Кайен"», – повідомили представники МВС.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Зі свідчень фігуранта у «справі Чорновіл» випливає, що він особисто брав участь у побитті журналістки, підкреслили в МВС.

 Крім того, слідчі планують незабаром провести одночасні допити всіх підозрюваних. Це буде зроблено для того, пояснили в МВС, щоб встановити повну картину того, що сталося на бориспільській трасі.

 Стало відомо, що Тетяну Чорновіл 28 грудня прооперують, а на Новий рік медики хочуть відпустити журналістку додому. Про це повідомили представники клініки «Борис».

 Варто відзначити, що раніше пацієнтку відвідали посли Франції, Швеції, Бельгії та Литви. Крім того, з постраждалою поспілкувалися також представники дипломатичних установ Канади та США. Всі дипломати заявили, що шоковані станом постраждалої активістки. Після цього дипломати пообіцяли стежити за ходом подій у «справі Чорновіл».

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Раніше конгресмен США заявив, що міжнародна громадськість стежить за розслідуванням справи про побиття журналістки Чорновіл. Конгресмен вважає, що зараз дуже важливо, щоб українська влада негайно вдалися до прозорого розслідування «справи Чорновіл».

 За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: