fbpx
Політика

Путін і Пугачова очолюють список найпопулярніших в Росії людей року

Президент Російської Федерації Володимир Путін знову визнаний росіянами "Людиною року", а рік, що минає вони проводжають без особливого підйому, але, в той же час, без негативних емоцій.

Чинний глава держави, згідно з дослідженнями, проведеними Аналітичним центром Юрія Левади, починаючи з 1999 року незмінно займає перші рядки у рейтингу популярності.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Крім Путіна, за даними соціологів, до п’ятірки найпопулярніших персон року, що минає входять також міністр оборони Росії Сергій Шойгу, прем’єр-міністр Дмитро Медведєв,  колишній співробітник американських спецслужб Едвард Сноуден, який отримав в РФ тимчасове громадянство і помилуваний главою держави колишній власник нафтової компанії "ЮКОС" Михайло Ходорковський.

"Жінкою року", росіяни визнали співачку Аллу Пугачову. Окрім неї в цей список увійшли спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко та канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Крім того, більше половини опитаних заявили, що особисто для них 2013 був вдалим, в той час, як минулий, 2012 -й, вважали для себе вдалим менше половини респондентів. 

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: