fbpx
Футбол

Мірча Луческу: Я ніколи не буду тренувати збірну Румунії. Не ті роки

Мірча Луческу – головний тренер футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк) – не збирається тренувати збірну Румунії, повідомило місцеве інформаційне агентство. Коментуючи повідомлення в румунській пресі, наставник української команди заявив наступне: "Хто б не очолив Федерацію футболу Румунії, я ніколи не буду тренувати збірну країни. Не ті роки".

Подібні чутки виникли після того, як стало відомо про ймовірну перемогу на виборах президента ФФР відомого в минулому румунського футболіста Георга Попеску. Екс-спортсмен з великим пієтетом ставиться до Луческу і напевно запропонував би йому очолити національну команду країни. Вибори відбудуться 5 березня 2014 року, і в разі перемоги Попеску напевно послідує пропозиція тренеру «Шахтаря» повернутися в рідні пенати.

Контракт Луческу з донецькою командою закінчується через півтора року. "Тоді мені виповниться 70 років. Якщо збережу той же ентузіазм і зможу стимулювати інших, то я, безумовно, продовжу працювати. Якщо цього не буде, знайду інший спосіб приємно провести залишок життя", – заявив тренер «Шахтаря»

. За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: