fbpx
Політика

Найближчим часом будуть прийняті кадрові рішення – В. Янукович

В. Янукович найближчим часом прийме кадрові рішення.

  Президент України Віктор Янукович заявив у вступному слові під час Ради регіонів, що найближчим часом будуть ухвалені кадрові рішення, передає кореспондент УНН.

 “Найближчим часом ми будемо приймати радикальні рішення, в тому числі кадрові”, — сказав Янукович.

 Глава держава обіцяє, що влада продовжить рішучу боротьбу з корупцією.

 “Ми будемо рішуче боротися з корупцією, і той, хто попадеться під ці ножиці – я їм не заздрю. Всі, хто причетні до корупції, ми відповідно до закону будемо ухвалювати рішучі міри. 14-й рік буде особливим роком, де ми будемо робити рішучі кроки”, — сказав Янукович.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Зазначимо, сьогодні відбувається засідання Ради регіонів під головуванням В.Януковича.

 Раніше УНН повідомляв, що В. Янукович чекає від прем’єра перелік кандидатів на звільнення. Нагадаємо, вчора голова Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що президент України Віктор Янукович найближчим часом визначиться з кадровими рішеннями в уряді.

 Відомо, що новим прем’єр-міністром може стати Сергій Арбузов, а до складу уряду може увійти екс-голова АП Віктор Медведчук.

 Додамо, на початку грудня Верховна Рада не змогла відправити уряд у відставку. Як відомо, в Києві та інших містах України тривають акції громадських активістів та опозиції під загальною назвою Євромайдан, котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Після того, як в ніч з 29 на 30 листопада бійці спецзагону міліції “Беркут” жорстоко розігнали мирну акцію протесту на майдані Незалежності, громадянські акції Євромайдану переросли в політичний протест. Опозиція закликала людей на Майдан і оголосила про загальнонаціональний страйк, що призвів до політичної кризи.

 Джерело: УНН

Читайте також: