fbpx
Політика

У справі Чорновіл не можна просто визначати крайніх – Олійник

 Народний депутат України від Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що в справі Тетяни Чорновіл не можна просто визначати крайніх – необхідно шукати винних відповідно до законодавства, оскільки, в зворотному випадку, можна без всяких розслідувань відразу призначити винних на свій розсуд і поставити в цьому питанні крапку.

«На мій погляд, потрібно дати спочатку правову оцінку цій справі, а тільки потім – політичну. Президенту це вигідно? Ні. Але сьогодні йде потужна критика влади. Міністру внутрішніх справ така ситуація вигідна? Ні. Але вся критика на нього. Це вигідно тільки деяким політичним силам, які почали політизувати це питання», – зазначив Володимир Олійник.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

За його словами, безумовно, всі зацікавлені в тому, щоб винні у побитті Тетяни Чорновіл були притягнуті до відповідальності.

Також він заявив, що не можна політизувати цю тему, у всякому разі, поки не будуть відомі її фактичні обставини. Володимир Олійник підкреслив, що подія вимагає правової оцінки.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

«Треба припинити спроби вирішувати питання в Україні насильницькими методами. Я за те, щоб усі, хто вчинили правопорушення, незалежно від того, до яких політичних сил вони причетні, несли відповідальність», – додав політик.

Читайте також: