fbpx
Театр

Михайло Боярський святкує 64-річчя

Відомий радянський і російський актор театру і кіно, співак Михайло Боярський та просто Д’Артаньян 26 грудня відзначає своє 64-річчя. Свого давнього і відданого вболівальника привітала вся команда петербурзького клубу "Зеніт".

"Шановний Михайле Сергійовичу! Ми вдячні Вам за щиру підтримку і відданість "Зеніту" і бажаємо, щоб ми всі разом ще не раз відсвяткували наші спільні перемоги. Зі святом!" – йдеться в офіційному повідомленні, яке з’явилося сьогодні на сайті синьо-біло-блакитних.

Незважаючи на те, що за його плечима лежить величезний творчий шлях, сотні ролей у театрі і кіно, Михайло Боярський не має наміру зупинятися на досягнутому – він як і раніше зайнятий в спектаклях і знімається в кіно.

Створені ним образи відразу ж завойовують глядацькі серця, а пісні йдуть у народ. За свою діяльність артист став Кавалером орденів Дружби, Пошани, "За заслуги перед Вітчизною" IV ступеня, і нагороджувався різними преміями та нагородами. Перша популярність прийшла до нього після трагікомедії «Старший син» (1975), де Боярський зіграв Севастьянова Семена Парамоновича.

Але по-справжньому він підкорив серця глядачів, зігравши роль Д’Артаньяна з пригодницького телефільму «Д’Артаньян і три мушкетери» (1979), в якому створив ідеал справжнього чоловіка, відважного, рішучого, амбітного, повелителя жіночих сердець і привабливого лицаря, що знає ціну справжній дружбі.

За матеріалами: rosbalt.ru

Читайте також: