fbpx
Політика

Побиття Т.Чорновіл. Р.Богатирьова особисто тисне на лікарів і адміністрацію клініки – опозиція

Опозиція заявляє, що Р. Богатирьова тисне на лікарів, щоб приховати тяжкість травм Т. Чорновіл.

  Міністр охорони здоров’я Раїса Богатирьова особисто тисне на лікарів і адміністрацію клініки, де перебуває побита журналістка Тетяна Чорновіл, щоб приховати реальний ступінь тяжкості нанесених Тетяні травм. Про це йдеться в заяві партії "Батьківщина", повідомляє УНН.

 "У цей момент Раїса Богатирьова вже вдруге приїхала до клініки і здійснює тиск. Усе це робиться, щоб кваліфікувати завдані тілесні пошкодження як "середньої тяжкості" і таким чином виставити звіряче побиття як дрібний конфлікт, виконавці якого понесуть мінімальне покарання або уникнуть його зовсім", – заявили в партії.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 "Ми обурені такою поведінкою влади. Хочемо нагадати, як за кинуті в бік народної депутатки сніжки влада жваво порушила справу за статтею "замах на вбивство".

 У випадку ж із Тетяною, коли весь світ облетіли страшні фото її обличчя, Янукович і його оточення цинічно намагаються переконати когось, що це – звичайне хуліганство, а Захарченко і Богатирьова підтасовують факти під таку кваліфікацію", – йдеться в заяві.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Джерело: УНН

Читайте також: