fbpx
Економіка

Борги по зарплатах бюджетникам мають бути виплачені до кінця року – доручення Януковича

  Президент України Віктор Янукович доручив прем’єру Миколі Азарову до 30 грудня вирішити питання з погашенням заборгованості по зарплатах співробітникам бюджетних установ Києва.

"Я прошу, Миколо Яновичу, щоб Ви в найближчі дні це питання вирішили і не пізніше 30-го числа гроші були на рахунках підприємств, і люди мали можливість їх отримати", – сказав він, відкриваючи засідання Ради регіонів у четвер у Києві.

Читайте також:  Чому сухий закон не працює? (ВІДЕО)

В. Янукович зазначив, що це питання повинне бути вирішене і в столиці, незважаючи на те, що не відбулося останнє засідання сесії Київської міської ради, на якому мало бути ухвалено рішення про розподіл виділених урядом додаткових коштів на зарплати бюджетникам за листопад-грудень. "Люди, які заблокували прийняття цього рішення, нехай несуть відповідальність перед своєю совістю, якщо вона у них є, і перед людьми", – додав президент.

Читайте також:  Вперше арештоване майно Медведчука на Закарпатті виставили на аукціон

Він також попередив першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Анатолія Голубченка та секретаря Київради Галину Герегу про персональну відповідальність за своєчасну виплату зарплат у Києві. " Голубченко і Герега персонально несуть відповідальність. Щоб ви, як говориться, ноги приробили цим грошам і люди їх отримали", – сказав В. Янукович.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: