fbpx
Шоу-бізнес

Джастін Бібер підтвердив, що все-таки йде з музики

Джастін Бібер знову заявив, що йде з музики.

   Популярний канадський співак Джастін Бібер підтвердив, що все-таки йде з музики, незважаючи на нещодавню заяву його менеджера, що це жарт, повідомляє Billboard з посиланням на мікроблог музиканта.

 Минулого тижня Бібер заявив, що після виходу нового альбому (23 грудня) піде з музики. Пізніше його менеджер Скутер Браун заявив , що співак "просто пожартував".

 "Мої улюблені "Белібери", я офіційно йду", — написав Бібер в своєму мікроблозі в середу ("беліберами" себе називають шанувальники канадського поп-співака — це слово співзвучно з прізвищем поп-зірки і англійським словом believer, — ред.).

 "ЗМІ багато говорять про мене. Вони брешуть і хочуть, щоб я зазнав невдачі, проте я ніколи не залишу вас, тому що "белібери" — це стиль життя", — зазначив 19-річний співак та привітав своїх шанувальників з Різдвом.

 Джастін Бібер отримав популярність після появи роликів в інтернеті, в яких він виконував пісні власного твору в стилі R’n’B . До теперішнього часу артист записав три альбоми, які розійшлися загальним тиражем 15 мільйонів екземплярів. Цього року він вдруге очолив рейтинг найвпливовіших виконавців молодше 21 року, складений авторитетним музичним виданням Billboard.

 Джерело: УНН

Читайте також: