fbpx
Політика

«Заява Тимошенко – сценарій перевороту», – Царьов

 Народний депутат України від Партії регіонів Олег Царьов зазначив, що вже протягом місяця пише про те, що в Україні за югославським сценарієм планують здійснити державний переворот, використавши для цього Майдан.

 За його словами, саме для того, щоб уникнути цього, він направив до Міністерства закордонних справ України список іноземних консультантів, в який входить також і Марко Івкович, причетний до згаданого перевороту в Югославії.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 При цьому Олег Царьов звернув увагу на те, що за весь цей час, жоден з депутатів від опозиції не спростував його припущення щодо перевороту.

 «Зараз Тимошенко у своїй заяві фактично описує передбачений сценарій перевороту. Хочу нагадати, що підсумком перевороту в Югославії був розпад країни на чотири держави, при цьому загинули сотні тисяч громадян. Я не хочу такого сценарію для України. А ви?», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: