fbpx
Спорт

Віталій Кличко натякає на повернення в бокс?

Один з кращих боксерів світу, відомий український політик Віталій Кличко, схоже, не виключає свого повернення на ринг. Минулого тижня боксерською організацією WBC Віталій Кличко був визнаний почесним чемпіоном світу. Отримане Віталієм Кличко звання вважається одним з найпрестижніших у боксі. Якщо український спортсмен прийме рішення про відновлення своїх виступів на рингу, то йому буде надано право першочергової зустрічі на рингу з володарем поясу WBC.

Сьогодні наводиться заява лідера партії «УДАР» Віталія Кличка, який заявив наступне: «На даний момент я не можу точно сказати, що моя кар’єра офіційно завершена». Віталій Кличко нагадав, що у нього вже була раніше чотирирічна пауза в боксі. «Я повернувся в ринг, повернув собі титул», – зазначив український боксер і додав: «Президент WBC Хосе Сулейман дав мені можливість ще раз зробити те ж саме» .

Відзначимо, що в даний момент чемпіонський пояс за версією WBC став вакантним. Після оголошення Віталія Кличка «почесним чемпіоном», український боксер заявив, що цей статус залишає йому «теоретичний шанс повернутися в бокс».

«Зараз я повністю зосереджений на політиці, так як відчуваю, що потрібен людям в моїй країні. Мій брат Володимир продовжить кувати спортивну славу Кличків, і я буду завжди підтримувати його, точно так само, як він підтримує мене в політичних баталіях», – зазначив тоді Віталій Кличко.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: