fbpx
Економіка

Студенти відвідали податкову в Подільському районі в м. Києві в «День відкритих дверей»

  Днями до державної податкової інспекції у Подільському районі ГУ Міндоходів у м. Києві на «День відкритих дверей» завітали студенти Національного університету податкової служби України.

 Студентам було влаштовано екскурсію приміщеннями інспекції, під час якої вони могли ознайомитись зі структурою податкової служби, її функціями та особливостями роботи столичної державної податкової інспекції.

 Також студенти завітали на екскурсію до Центру обслуговування платників (ЦОП), де ознайомилися з цілями, принципами, графіком роботи Центру.

 В залі ЦОП студентів привітали працівники податкової інспекції, які з практичної точки зору розповіли молоді про роль сплати податків у наповненні казни держави та удосконалення системи обслуговування платників.

 Студенти дізналися, що саме в Центрі обслуговування платників зосереджені всі послуги, необхідні платникам податків: реєстрація, проведення звірки платежів, видача довідок, свідоцтв.

 Іще молоді цікаво було дізнатися про те, що в стінах інспекції, абсолютно безкоштовно можна отримати електронний ключ всім бажаючим. Цей сервіс дозволяє звітуватися через Інтернет, бути сучасним, економити свій час та кошти.

 Зацікавили студентську молодь і інформаційні стенди, розташовані в залі Центру, які допомагають відвідувачам оформити заяви для отримання дозвільних документів, а також сервіс «Електронна черга», яка дає змогу регулювати процес відвідання платниками ЦОПу без витрачання часу на очікування.

 Подібні заходи дозволяють розширити кругозір майбутніх спеціалістів у сфері оподаткування, надають їм можливість отримати ґрунтовні фахові знання та практичні навички застосування податкового законодавства, які стануть їх конкурентними перевагами при працевлаштуванні в органах Державної податкової служби.

  За матеріалами: ДПІ у Подільському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Читайте також: