Едвард Сноуден вважає виконаною свою місію

Колишній співробітник американських спецслужб Едвард Сноуден, що отримав тимчасовий притулок у Росії, в інтерв’ю газеті The Washington Post заявив, що вважає свою місію виконаною.

"Для мене в плані особистого задоволення місія вже виконана. Я вже переміг", – заявив Сноуден і додав, що він не ставив собі мету змінити суспільство, а хотів дати йому шанс самому визначити, чи слід йому змінюватися.

За словами Сноудена, він радий, що тепер журналісти в усьому світі мають можливість розповідати про урядові програми електронного стеження, це означає, що його діяльність виправдана.

Related Post

Нагадаємо, документи, передані у ЗМІ Сноуденом, викликали шквал критики на адресу АНБ з боку американських та іноземних правозахисників, які заявили про порушення спецслужбами права на недоторканність приватного життя.

Все це змусило адміністрацію Барака Обами приступити до перегляду програм збору розвідувальної інформації за допомогою електронних засобів і запропонувати групі незалежних експертів підготувати доповідь на цю тему.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment